Uutisten Twitter

Ajatus uutiskeräin verkkopalvelun toteuttamisesta on pyörinyt jo vuosia. Tässä miettiessä Ampparit.com on jo vähintään kolminkertaistanut käyttäjämääränsä. On vaikea nähdä olisiko identtiselle verkkopalvelulle enää kysyntää.

Kesän alkupuolella juolahti mieleen ajatus erikoistumisesta vain IT-alan uutisiin. Siinä olisi jo tarpeeksi tarkka rajaus niin sisällön kuin lukijakunnankin osalta. Jotenkin en vain ole projektin kanssa päässyt ajatusta pidemmälle.

Seuraa ja tykkää

Minä henkilökohtaisesti pidän enemmän Twitteristä kuin Facebookista päivittäisessä käytössä. En tiedä johtuuko se Facebookin sekavuudesta, häröilevästä aikajanasta vai siitä, että minulla on ”vain” 100 kaveria. Enihau, tykkään käyttää Twitteriä.

Tässä illalla juttelin taas verkkopalveluideoista ystäväni @LuotoJesse kanssa. Skypessä ihmettelystä ei vaihteeksi tullut kummempaa hedelmää, mutta nyt jälkeenpäin päädyin miettimään uutiskeräin ideaani uudelleen ja sain ajatuksen Twitterin ja uutiskeräimen yhdistelmästä.

Seurattavat ovat eri uutistoimituksia ja tietysti eri aihekategorioita. Voit merkkailla parhaita uutisia itsellesi arkistoon(Favorite) tai jakaa(RT) uutisia kavereillesi ”Twitkerissä”.

Jätetäänpä ajatus hautumaan..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s