Uskaltaako dealextremestä tilata?

dealextreme-tilaus

dealextreme tilausta sai odotella kuukauden päivät – toivottavasti kaikki toimii

Joulukuussa päätin ensimmäistä kertaa testata DealExtremeä, dx.com. Paketin sisältö olisi Suomessa tullut maksamaan vähintään tuplat, joten valinta ei ollut kovin vaikea. Kannettavani on työpöydällä aina oikeakylki hyllynseinää vasten ja juuri sillä puolella on HDMI- ja USB3-liitännät. Parilla kätevällä L-adapterilla saan nuo portit käyttöön mukavasti hajottamatta kaapeleita.

Pari pöytäkonetta kaipaili WLAN-yhteyttä, RaspberryPi:ta varten hommasin litteän helposti hyllyn takaa vedettävän ethernet-lattakaapelin. iPadin virta-adapteri on kadonnut jo aikoja sitten, niin nyt vihdoin tuli tilattua uusi. Näyttöjen ja ikkunoiden putsaaminen on tuskallista ilman kunnollisia välineitä. DX:stä sai halvalla myös mikrokuituliinan.

Applen mini-displayPort adapterit maksavat vähintään 29€/kpl ja sillä saa vain yhden liitännän kerrallaan. DealExtremestä löytyi adapateri, jossa on vaihtoehdot DVI, HDMI ja DisplayPortille. Ei tarvitse siis kantaa mukana kolmea adapteria ja toivoa, että juuri oikeat tulivat mukaan. Yksi adapteri, kaikki liitännät!

Muutamaan kertaan ehdin jo ihmetellä, että missä tilaus viipyy, mutta aika tasan kuukauden päästä tilauksesta tuli vihdoin kotiin kortti posilta. Kirjattu kirje odotti noutajaansa lähipostissa.

Jaa kommenteissa omat kokemuksesi dealextremestä tai vastaavasta palvelusta. Tuliko kaikki ehjänä perille ja kestikö kauan?

3-in-1 Mini DisplayPort Male to HDMI/DisplayPort/DVI Female Adapter (6,05€). EU Type USB Power Adapter/Charger for iPad/iPhone 4 – White (110~240V) (3,13€). RJ45 Ethernet LAN Flat Cable – Blue (300cm) (3,43€). CHIEF JPNZ-Q055 Polyester + Nylon Fabric Towel – Blue (30 x 60cm) (2,76€). 270 Degree Right Angle HDMI Male to Female Adapter – Black (1,44€). DX Original Ultra-Mini USB 2.0 802.11n/b/g 150Mbps Wi-Fi / WLAN Wireless Network Adapter – Black (4,17€). ULT-3218 USB 3.0 Male to Female Vertical Angle Converter Cable – Blue (30CM) (3,19€).

Kaveri kyllä sopivasti jälkeenpäin varoitteli kiinalaadusta, joten seuraava postaus käsitteleekin, että toimiko kaikki ja kuinka kauan. Stay tuned!

Mainokset

One thought on “Uskaltaako dealextremestä tilata?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s