7 keskustelun aloitusta sosiaalisessa mediassa

Asiantuntijoilla, bloggaajilla, yrittäjillä ja monilla muilla on seuraajia. Seuraajien aktivointi ja heidän kanssaan vuorovaikutukseen pääseminen voi joskus tuntua ylivoimaiselta.

Tässä blogauksessa on 7 kohtaa, joiden avulla yleisesti saa ihmiset aktivoitumaan mediasta riippumatta.

1. Pyydä palautetta

Pyydä palautetta tuotteesta, palvelusta, blogista, logosta tai uudesta kotisivusta. ”Mitä mieltä olet uudesta logostamme?”

2. Huumoria peliin

Vitsit, meemit, tarinat ja itseironia on tarttuvaa ja helposti leviävää myös sosiaalisessa mediassa. Hauskat kuvat ja videot tehoaa, joka kanavassa.

3. Anna sisäpiiritietoa

Paljasta esimerkiksi, jotain uutta tulevasta tuotteestanne tai esimerkiksi yrityksessänne käytetyistä työkaluista ja menetelmistä.

4. Omakohtainen kokemus

Hyvä tai huono kokemus asiakaspalvelusta, hinnoista, henkilökunnasta tai vaikka ravintolan lounaasta. Tarinoihin on helppo samaistua ja saa muut jakamaan myös omia kokemuksiaan!

5. Vahva mielipide

Kerro oma mielipiteesi lakiuudistuksesta, lottovoitosta Espoossa tai vihreiden oppositioon siirtymisestä. Mielipiteet aiheuttavat keskustelua ja kommentointia puolesta sekä vastaan. Omat mielipiteesi kertovat sinusta paljon ja tällä voit saada uusia seuraajia, muutaman menetetyn hinnalla.

6. Avunpyyntö

Bloggaajana tai aktiivisena somettajana saat varmasti toisinaan mielenkiintoisia kysymyksiä omasta osaamisalueestasi. Vaikka voisit hyvin vastata itse, osallista muita kysymällä apua ja mitä he vastaisivat.

7. Suositukset

Pyydä suosituksia esimerkiksi tietyn alueen partureista, ravintoloista tai hotelleista. Kaikilta löytyy kokemuksia ja yllättävän moni on valmiina auttamaan ja kertomaan omista hyvistä kokemuksistaan tai mitä kannattaa välttää.

Mikä on kahdeksas tapa aloittaa keskustelu?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s