Tietoa minusta?

Olen busines-orientoitunut web-suunnittelija Turusta. Suunnittelen ja toteutan web-ratkaisuja yrityksille oman yritykseni LehtuMedian kautta. Olin 2011-2013 välillä hieman vajaan kaksi vuotta töissä turkulaisessa ohjelmointitoimistossa Turku Hightech Centressä. Web-suunnittelijan ura jatkui elokuussa 2013 backend-ohjelmoinnin merkeissä turkulaisessa mainostoimistossa hieman vajaan vuoden.

Hieman vajaan kolmen vuoden työrupeaman jälkeen on vihdoin aika keskittyä täysin oman yrityksen pyörittämiseen. LehtuMedia on perustettu 2011 ja kevääseen 2014 asti olen tehnyt sen kautta projekteja sivutoimena opiskeluiden ja päivätöiden ohella. Hommat jatkuu edelleen LehtuMedian kautta.

Aloitin 2009 syksyllä opiskelun Turun ammattikorkeakoulussa. Kahden ja puolen vuoden jälkeen hommat alkoi olla 98,7% valmiina ja päätin hakea töihin. Töiden takia valmistuminen piteni, mutta se ei haittaa. Tietotekniikan insinööreillä työjärjestyksen mukainen minimi aika olisi 4 vuotta. Opiskelujen aloittamisesta on 5 vuotta ja 2014 on maaginen vuosi, jolloin paperit pitäisi vihdoin saada ulos!

Olen tehnyt web-toteutuksia freelancerina, palkollisena ja yrittäjänä. Alkukeväästä 2013 toteuttamani portfolio, josta saa hieman osviittaa osaamisestani. Tässä myös suora linkki ansioluettelooni.

Yhteystiedot

Minuun saa helpoiten yhteyttä sähköpostilla tai twitterillä. Facebook ja Google+ eivät ole suurimpia suosikkejani, joten älä edes yritä näiden kautta. Skypeä käytän harvoin ennalta sovittuina aikoina. Puhelimitse minut tavoittaa numerosta: 050 408 6059 ja tapaamisen voi sopia nopeallakin aikataululla Turun alueella.

Blogin tarkoitus

Monen vuoden ajatustyön ja yrittämisen jälkeen koitan vihdoinkin saada itselleni blogin, jota jaksan päivittää aktiivisesti. Ideoiminen ja projektien suunnittelu on mukavaa ja niistä tulen myös kirjoittamaan blogissani. Yrittäjyys on kutsumus ja webbi intohimo. Tulen kirjoittamaan paljon verkkosivustoista, sosiaalisesta mediasta ja verkkoliiketoiminnasta.

Ystävällisin terveisin,

Juho Lehtinen

Mainokset